“Comunitatea America House este mândră și dorește să-și exprime un călduros bun venit noului nostru chiriaș, Velocità, un brand românesc premium de înghețată, care ne va ajuta să obținem armonia dintre muncă și petrecerea timpului liber.

Ne străduim să avem un spațiu variat cu utilizare mixtă care să genereze experiențe valoroase atât pentru chiriașii noștri, cât și pentru comunitatea în care ne desfășurăm activitatea”, comentează David Hay, fondator și CEO of ADD Value Management SRL.

Velocità este al 13-lea chiriaș de retail care operează în clădire. America House oferă 3.675 mp de spații comerciale vibrante, la parter și la primul etaj.

Zona comercială beneficiază de trafic pietonal ridicat și numeroși retaileri, furnizori de food și servicii, pentru toate gusturile si preferințele: restaurante, club de fitness, fast-food-uri, cafenele, food shop de mâncăruri sănătoase, sucursale bancare, librărie, punct de presă. Printre chiriași se numără Starbucks, McDonald's, Gram Bistro restaurant, Fru Fru, Nooddle Pack, BCR, Garanti Bank, with ATMs, Submarine Burger, Cărturești, Inmedio și World Class.

“America House este prima clădire de birouri în care am deschis Velocità. Am ales-o, pentru că am avut bucuria să găsim valori comune, cum ar fi dorința de a crea valoare pentru comunitate. Apreciem să fim prezenți în Piața Victoriei și să contribuim la dezvoltarea unei noi destinații în oraș, atât pentru întâlniri de lucru, cât și pentru petrecerea timpului liber. Chiar daca primul flagship store Velocità a fost deschis în plină pandemie, s-a bucurat de un foarte frumos succes. 2022 a fost pentru noi un an cu multe investiții: am deschis gelaterii în două orașe noi, Brașov și Timișoara, am făcut o investiție într-o nouă unitate de producție, care să asigure creșterea vânzărilor și optimizarea proceselor“, declară Adnana Popa, Partner, Velocità.

Brandul Velocità se va extinde la nivel internațional

Velocità a vândut peste 62 de tone de înghețată și aproape 400.000 de cești de înghețată artizanală premium. Cele mai bine vândute sortimente Velocita au fost cele de vanilie și ciocolată. Vedeta este sortimentul de vanilie din Madagascar, refuzat în două rețete, fiecare oferind o experiență diferită.

Ciocolata este un întreg univers din care Velocità a selectat doar soiurile de ciocolată fină "trinitario", "criollo" sau "nacional" din Ecuador de care vă puteți bucura în sorbetto, o înghețată vegană cu masă 100% de ciocolată. Un loc special este ocupat de sortimentele de gelato de fistic. Unul din cinci clienți Velocità, alege o combinație care conține fistic San Bagio din Sicilia.

“O mare realizare este faptul că am reușit să construim o echipă minunată și să ne bucurăm de aprecierea continuă a clienților noștri. În anii următori, ne vom focusa pe consolidarea pieței din România, în special în București, pe optimizarea proceselor operaționale și să ducem brandul Velocità la nivel internațional”, estimează Adnana Popa, Partner, Velocità.

 

America House este o clădire de birouri de clasa A de referință, situată în inima Bucureștiului CBD, în Piața Victoriei. America House are 28.806 mp de birouri de clasă A, iar spațiile de vânzare cu amănuntul se întind pe 8 etaje supraterane și 368 de locuri de parcare situate în 3 nivele de parcare subterană.

Chiriașii America House sunt din rândul unor corporații multinaționale de prestigiu, care și-au stabilit sediul în Romania, precum MasterCard, Cisco, Intesa Sanpaolo Bank, McDonalds, OLX, Funcom. De asemenea, în clădire se află Ambasada Japoniei și compania Fortim Trust Advisory, membră a Alianței Imobiliare BNP Paribas, care oferă servicii de Property Management. Mai multe detalii găsiți pe site-ul clădirii de birouri www.americahouse.ro

 

Supranumit "fenomenul de pe Calea Victoriei" sau "noul reper hip al capitalei", Velocità a reușit să creeze noi destinații în oraș și să încânte comunitatea cu designul său iconic și produse speciale precum "affogato" (espresso dublu cu o ceașcă generoasă de gelato de vanilie Madagascar), prosecco, gelato de fistic sărat din Sicilia, "ciocolată trinitario" din Venezuela sau sorbetto mango Alfonso și fructul pasiunii.

Preocuparea permanentă de a găsi cele mai bune ingrediente și de a aduce în fața clienților produse de cea mai înaltă calitate, în locații atent selectate și atent aranjate, face din Velocità un loc foarte iubit de membrii comunității sale.

În prezent, Velocità operează în București, Brașov și Timișoara.