Înaintea semnării noului contract, compania de real estate avea închiriată o suprafață de 1,125 de metri pătrați.

Prime Kapital este condusă de o echipă de management cu o experiență excepțională, care a fondat anterior cea mai mare afacere de investiții imobiliare axate pe retail din Europa Centrală și de Est. Chiriaș al Globalworth, liderul pieței de birouri din România, din anul 2017, Prime Kapital se extinde rapid în întreaga regiune. Echipa este formată din peste 350 de profesioniști, combinând o bază de competențe multidisciplinare: investiții, achiziții, proiectare, management al construcțiilor, leasing, asset & property management, vânzări, marketing și finance.

”Ne bucurăm că Prime Kapital se află în comunitatea noastră din 2017. Activăm în aceeași industrie și chiar și în aceeași regiune: Europa Centrală și de Est. Poate și de aceea apreciem foarte mult activitatea lor și ne-am dorit să construim o relație solidă, de durată. Extinderea sediului în clădirea de birouri Globalworth Tower este o confirmare a încrederii lor. Le mulțumim pentru parteneriatul nostru și așteptăm cu nerăbdare să le fim alături în dezvoltarea business-ului în Europa Centrală și de Est”, a declarat Ema Iftimie, Head of Leasing & Customer Care, Globalworth România.

Încadrată în Clasa A, cu 26 de etaje, o înălțime de 120 m și o suprafață închiriabilă de 54.000 mp, cu multipli chiriași și accesibilitate excelentă, Globalworth Tower este a doua cea mai înaltă clădire de birouri din România. La finalul anului 2019, aceasta a trecut printr-o serie de schimbări inovative. Astfel, liderul industriei de office din România a inaugurat aici cel mai inteligent lobby din regiune, care include numeroase premiere tehnologice: cea mai mare podea cinetică din lume într-o clădire de birouri, cel mai lung perete de ecrane din CEE, cel mai mare perete verde natural într-o clădire de birouri din sudul şi estul Europei, un spaţiu de relaxare cu gradene încălzite din marmură, proiectoare Schindler – un proiect pilot în CEE. Toate acestea au transformat Globalworth Tower într-un etalon al inovației și sustenabilității pentru spaţiile de birouri.