Cu preturi situate sub nivelul de 600 de euro pe metrul patrat, Adora Pipera a finalizat 76 de apartamente cu trei si doua camere si garsoniere, cu bucatariile complet echipate.

 

Preturile locuintelor din Adora Pipera incep de la 64.000 de euro pentru apartamentele cu trei camere, de la 57.000 de euro pentru apartamentele cu doua camere, respectiv de la 43.000 de euro pentru garsoniere.

 

„Zona Pipera cunoaste o dezvoltare imobiliara exploziva si tot mai multe persoane vor ajunge sa lucreze la birourile din zona, dat fiind faptul ca nordul Bucurestiului a devenit un pol al sediilor de firme in ultima perioada. Sunt destul de multe cladiri de birouri in constructie astfel incat estimam ca in urmatoarele 12-18 luni cel putin cateva mii de angajati vor fi relocati in zona, dintre care unii poate vor cauta o locuinta mai aproape de locul de munca”, a declarat Andreea Hamza, directorul de marketing si vanzari al proiectelor Adora.

 

Potrivit surselor publice, peste doua treimi din proiectele de cladiri de birouri aflate an diverse stadii de constructie in Bucuresti sunt localizate in zona Pipera.

 

Proiectele Adora au inceput in 2013 cu Adora Urban Village in sud-vestul Bucurestiului, si au continuat anul trecut cu lansarea Adora Park in Arad si Adora Forest in Timisoara.

 

Adora Pipera a pastrat conceptul de compartimentare interioara lansat odata cu Adora Urban Village care aduce o extra-camera inclusa in pret cu functionalitate multipla.

 

Proiectele Adora reprezinta o investitie imobiliara a fondului britanic Patron Capital si sunt gestionate de catre dezvoltatorul imobiliar si administrator de proprietati Tagor. Cu peste 70% din unitatile Adora Urban Village si aproape jumatate din cele din Adora Park Arad vandute, investitorul este in curs de analiza a etapelor urmatoare in dezvoltarea acestor proiecte rezidentiale, asa cum a fost anuntat initial. (sursa: dailybusiness.ro)