Novo Park este un complex de birouri din nordul Bucurestiului, dezvoltat de compania Genesis Development, condusa de omul de afaceri Liviu Tudor.

 

Cafeneaua Starbucks va fi amplasata la parterul cladirii D din cadrul complexului Novo Park, unde lucreaza peste 8.000 de persoane. Cafeneaua va avea acces direct din Bulevardul Dimitrie Pompeiu, unul din principalele bulevarde din Bucuresti.

 

Noua unitate Starbucks va ocupa o suprafata de 200 de metri patrati si va fi deschisa publicului incepand cu luna septembrie. Aceasta va fi cea de-a zecea locatie Starbucks din Romania si cea de-a opta din Bucuresti.

 

„Lantul de cafenele Starbucks este intr-o continua extindere in Romania, iar deschiderea unei unitati intr-unul din cele mai mari parcuri de birouri este o decizie strategica. Am ales Novo Park datorita faptului ca se afla intr-o zona de business foarte bine dezvoltata. In plus, se bucura de un acces excelent din doua artere principale: Bulevardul Dimitrie Pompeiu si strada Fabrica de Glucoza”, a afirmat Petko Zahariev, actionar al companiei care detine franciza Starbucks in Romania.

 

Novo Park este format din sapte cladiri de birouri, cu o suprafata de aproximativ 75.000 mp inchiriabili si cuprinde 1.100 de locuri de parcare. Complexul de birouri a obtinut certificarea BREEAM cu ratingul Very Good.

Printre chiriasii Novo Park se numara: Hewlett-Packard (HP), Mondelez Romania (cunoscuta anterior sub denumirea de Kraft Foods), Garanti Bank, Ringier, Sodexo, Infineon Technologies, Yokagawa, Luxoft si UniCredit. (sursa: dailybusiness.ro)