Evenimentul EuropaProperty, Premiile CEE Investment & Green Building este dedicat evoluției investițiilor și oportunităților de dezvoltare sustenabilă prezente pe piața din regiune.

 

Având în vedere că în zona euro criza datoriilor nu mai este un principal aspect pentru investițiile imobiliare, volumul tranzacțiilor este de așteptat să crească în special în Polonia, care rămâne o destinație de investiții imobiliare sustenabilă.

 

Mai mult, investițiile imobiliare sunt din ce în ce mai atractive în regiune. Sentimentul de revenire este evident. Într-adevăr, țări care au fost printre cele mai puternic afectate de criza financiară sunt acum dintre cele mai optimiste privind piețele lor imobiliare. Revenirea încrederii va atrage investiții internaționale, stimulând dezvoltarea sustenabilă.

 

În plus, există o serie de proprietăți secundare, atât existente cât și planificate, care pot fi o țintă pentru jucătorii mai oportuniști, căutând yield-uri ajustate la risc. Există o mulțime de oferte interesante în toate sectoarele imobiliare, atât în orașe principale, cât și secundare.

 

 

Evenimentul EuropaProperty, Premiile CEE Investment & Green Building este singura ceremonie de recunoaștere și prețuire a excelenței din secotrul de investiții din regiunea ECE. Premiile vor fi atribuite companiilor și persoanelor care au demonstrat cele mai bune performanțe în timpul ultimului an, va evdenția tranzacții de investiții care au produs rezultate semnificative.

 

De asemenea, vor fi acordate premii celor mai buni dezvoltatori, companii imobiliare, orașe și chiriași din regiunea ECE, fiind votați de stimabila Academie a Membrilor Juriului din acest an, care este alcătuită din factori de decizie de top din industrie.

 

Înaintea Galei, EuropaProperty va organiza un Summit de Investiții de o zi, în care vor avea loc mese rotunde și prezentări ai unora dintre cei mai activi investitori, bancheri și utilizatori finali globali, din zona de birouri, industrială și de retail.

 

Ca toate evenimentele organizate de EuropaProperty, Premiile CEE Investment & Green Building și Summitul de Investiții neficia de un format de înaltă calitate, care va aduce împreună profesioniști de top într-un mediu care va oferi oportunitatea de a întâlni jucători lideri de piașă.

 

Nominalizările pentru cea de-a patra gală anuală a Premiilor CEE Green Building sunt în curs de actualizare, în așteptarea celebrării de la Varșovia, din data de 30 octombrie la Hotelul Intercontinental.

 

Pentru a participa la acest eveniment extraordinat și a colecta roadele muncii asidue a companiei în domeniul dezvoltării investițiilor sustenabile, puteți înscrie nominalizarea acum pe www.greenbuildingawards.eu. (sursa: europaproperty.com)