În luna octombrie, dezvoltatorul va începe lucrările de construcție la clădirea C, cea de-a treia clădire din complexul Oregon Park. Clădirea C va dispune de o suprafață neta închiriabilă de 25.000 m2 dispuși pe 6 etaje și va avea o parcare subterană cu două nivele. 

Clădirea C va fi construită în oglindă față de clădirea B și va încheia procesul de dezvoltare a Oregon Park, care astfel va ocupa o suprafață netă închiriabilă de 70.000 m2. Procesul de excavare s-a încheiat iar licitația pentru contractarea furnizorilor se va termina în curând, finalizarea clădirii C fiind programată pentru sfârșitul lui 2018. 

Clădirea C va găzdui cel de-al doilea restaurant Stradale din cadrul complexului Oregon Park. În prezent au loc discuții pentru închirierea către un club de fitness a 1.500 m2 la parterul viitoarei clădiri. Dezvoltatorul poartă de asemenea discuții cu alte câteva companii locale pentru închirierea majorității spațiului rămas.

Terenul de 4 hectare pe care este construit Oregon Park a fost achiziționat de la Nusco în anul 2014. Lucrările pentru prima fază a proiectului au fost realizate de Strabag și au constat în construcția a 45.000 m2 de spații de birouri, dispuși în două clădiri. Clădirea A, care ocupă o suprafață de 20.000 m2, a fost închiriată integral de compania americană Oracle, iar clădirea B este în acest moment aproape complet închiriată, mai având disponibili doar 6.000 m2. Deloitte Tehnologie, divizie a Deloitte dedicată serviciilor în tehnologia informației, a continuat să se extindă și ocupă în prezent 5.500 m2 spații de birouri, iar alți 3.600 m2 au fost recent închiriați către două companii internaționale din domeniul tehnologiei, ale căror nume vor fi anunțate în curând. Ceilalți chiriași ai clădirii B includ nume importante, printre care: Medicover, Kambi, Europa FM, Markant și Euler Hermes. Dacă negocierile în desfășurare vor fi încununate de succes, este foarte probabil ca întreg spațiul clădirii B să fie închiriat până la finalul anului în curs. 
Oregon Park este cel mai recent dintre cele trei mari proiecte de clădiri de birouri dezvoltate de Portland Trust în zona Barbu Văcărescu – Floreasca. Primul dintre acestea, Floreasca 169A, are 38.000 m2 suprafață închiriabilă și a fost finalizat în 2009, fiind închiriat în totalitate de: Honeywell, ABB, Colliers, Abbott, Holcim, Marsh, DHL, L’Oréal și ENI. În decembrie 2010, proiectul a fost vândut către grupul sud-african de investiții NEPI. Cel de-al doilea proiect din zonă a fost Floreasca Park, cu o suprafață de 39.000 m2 care a fost închiriat de: Oracle, Allianz, Kellog’s, BASF, Saint Gobain și Ursus Breweries. Floreasca Park a fost vândut la sfârșitul lui 2015, la un an de la finalizare, companiei GLL Partner, cu sediul în München. (sursa: Portland Trust)