Yusen Logistics oferă servicii de expediție mărfuri și logistică din peste 400 locații în 37 de țări din întreaga lume. Noua unitate deschisă în PointPark Prague D1 va spori operativitatea companiei în Cehia și restul Europei Centrale.

Unitatea de 20.000 mp a fost personalizată în întregime pentru a veni în întâmpinarea cerințelor Yusen Logistics și include un deposit central, un cross-dock auto cu 30 de docuri de încărcare și patru căi de acces drive-in, precum și luminatoare adiționale, iluminare inteligentă și aproximatv 1.000 mp de spații de birouri.

Construcția clădirii a început în luna ianuarie și a fost finalizată în iunie, cu două săptămâni înainte de termen, urmată de o perioadă de testare și echipare specializată.

 

Gradul de neocupare la PointPark Prague D1, situat în apropiere de Strancice, la aproximativ 15 minute de central Pragăi, pe ieșirea 15 a autostrăzii D1 (Praga – Brno – Bratislava), se află în prezent la doar 3%, iar P3 a obținut autorizația de dezvoltare pentru un spațiu suplimentar de 20.000 mp în cadrul parcului. (sursa: europaproperty.com)