În cadrul galei CEEQA (Central & Eastern European Real Estate Quality Awards), ajunsă la a 15-a ediție, sunt recompensate anual performanțele în sectorul imobiliar din această parte a Europei. Evenimentul, unul dintre cele mai importante din Europa, reunește elita business-ului și este renumit pentru combinația unică de ospitalitate la nivel înalt și entertainment.
Reprezentanții CEEQA au motivat alegerea prin faptul că Portland Trust a reușit să-și dezvolte exemplar conceptul de clădire de birouri la standarde înalte, sustenabilă și eficientă energetic, punând accentul pe consumul redus de energie, într-un spațiu verde generos. 
Clădirea B din Oregon Park, finalizată în anul 2017, cu o suprafață de 24.000 m2, a primit calificativul „Excelent” din partea BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Methodology). Certificarea i-a fost oferită pentru atenția deosebită acordată sănătății și confortului angajaților, pentru eficiența energetică, transport, proveniența materialelor de construcție și respectarea mediului înconjurător în modul de utilizare a terenului.
Oregon Park cuprinde trei clădiri de birouri ce ocupă o suprafață totală de 70.500 m2, fiecare având câte două niveluri de parcare la subsol, parter și șase etaje. Construcțiile ocupă doar 40% din cele 4 hectare de teren, restul fiind destinat căilor de acces și spațiilor verzi, ceea ce asigură o lumină naturală generoasă pentru fiecare dintre cele trei clădiri.
„Bucureștiul atrage clienți din întreaga lume, iar Oregon Park are privilegiul de a-i avea pe câțiva dintre cei mai importanți: Deloitte (9.000 m2), compania membră a grupului Allianz, EULER Hermes (3.400 m2), compania franceză Kepler Alten (2.800 m2), compania suedeză de software Kambi, compania elvețiană Markant, Europa FM, parte a grupului Czech Media, compania chineză Cofco, firma americană de telecomunicații, listată Nasdaq, Viavi Solutions”, declară Robert Neale, CEO Portland Trust. 
„Suntem încântați că un premiu atât de prestigios precum CEEQA recunoaște standardele înalte ale Clădirii B din Oregon Park. Noi, cei de la Portland Trust, suntem dedicați construirii de clădiri care îndeplinesc cele mai exigente cerințe în domeniu, pentru a le putea oferi clienților noștri un mediu de lucru cât mai plăcut”, adaugă Robert Neale.
Oregon Park, al șaselea complex de birouri dezvoltat de Portland Trust în România, a câștigat anul trecut și premiul pentru „Cel Mai Bun Ansamblu de Birouri pentru Servicii BPO (Business Process Outsourcing) / SSC (Shared Service Outsourcing) din București”, la Romanian Outsourcing Awards for Excellence. Clădirea A are 21.000 m2  și a fost închiriată în totalitate de compania Oracle, iar Clădirea C va avea 24.000 m2 și are ca termen de finalizare începutul anului viitor. (sursa: Portland Trust)