Acest premiu este o recunoastere din partea tuturor specialistilor din piata imobiliara a performantei deosebite si a realizarilor companiei OPTIM PM, privind implementarea abordarilor creative si eficiente in gestionarea proceselor de constructie si livrarea cu succes a unui portofoliu impresionant de proiecte. Premiul reprezinta o rasplata a eforturilor si realizarilor intregii echipe OPTIM PM si evidentiaza dedicarea lor pentru excelenta.

 

Odata cu acceptarea acestui premiu, domnul David Evans a multumit clientilor, membrilor juriului, precum si tuturor inginerilor si arhitectilor din echipa OPTIM PM.

Cu 18 proiecte in derulare (proiecte rezidentiale, cladiri de birouri, proiecte industriale, centre comerciale sau proiecte regenerabile), aflata atat in stadii de proiectare sau in constructie, OPTIM PM si-a dublat numarul clientilor activi din regiunea Europei Centrale si de Est, sprijinind promovarea oportunitatilor de extindere in cadrul a 7 tari, precum si a capabilitatilor companiei in cadrul regiunii.

 

Gala de premiere a fost un mare succes, fiind foarte bine primita de catre toti castigatorii si invitatii acestora. Calitatea si numarul companiilor nominalizate la evenimentul de anul acesta subliniaza cresterea pietelor imobiliare din regiune. Cea de-a 11-a editie anuala a premiilor SEE Real Estate pentru 2015 s-a desfasurat in fata unei audiente impresionante si entuziaste. Evenimentul a reunit dezvoltatori, investitori si profesionisti de top, care au venit sa afle cine sunt marii castigatori ai celor 25 premii.

 

Premiile „Compania Anului” au fost acordate celor mai importanti dezvoltatori, investitori si furnizori de servicii din Europa de Sud-Est, pentru activitatea si realizarile din 2015. Companiile au fost jurizate in functie de intreaga lor contributie pe piata, de calitatea serviciilor oferite clientilor, inovarea si succesul comercial, leadership si patrunderea lor pe piata.  (sursa: Optim PM)