Activitatea integrată de promovare, marketing și administrare a activelor imobiliare nu a fost niciodată mai ușoară. Online Real Assets îi ajută pe proprietarii imobiliari sau pe reprezentanții acestora să urmărească și să maximizeze profiturile activelor lor, îmbunătățind între timp relația lor cu ocupanții, acționarii și autoritățile.

Fiecare proprietar imobiliar se confruntă cu 3 pași în administrarea unui portofoliu, iar Online Real Assets intervine acum pe deplin cu instrumentul PropTech în susținerea fiecăruia dintre aceștia:

 

În primul rând, #GĂSIREA CHIRIAȘILOR, pentru că trebuie să pună clădirea pe piață. În această eră digitalizată, piața este un loc virtual unde se întâlnesc toate mărcile imobiliare puternice și clienții lor. Pe această piață, website-ul este imaginea dvs., iar Online Real Estate Assets ajută proprietățile să se „îmbrace pentru succes”, maximizând potențialul celor mai bune atribute ale acestora și gestionând defectele, acționând ca un adevărat „spin-doctor”. Site-urile web personalizate, serviciile de branding și re-branding, precum și campaniile PR sunt doar câteva dintre instrumentele procesului de machiaj foarte elaborat.

 

În al doilea rând, #PĂSTRAREA CHIRIAȘILOR, pentru că trebuie să-și rețină chiriașii. A fi un administrator imobiliar eficient nu se oprește când clădirile sunt pline. Clienții dvs. sunt acum ocupanții dvs. și au nevoi speciale: transparență în comunicare, gestionarea impecabilă a facilităților și un sentiment de comunitate. Aici, Online Real Assets aduce valoarea adăugată a unui instrument de nouă generație, unindu-și forțele cu Spaceflow (https://spaceflow.io), aplicația care crează comunități pentru ocupanți fericiți, acționând ca un loc virtual de întâlnire și ca tablou de bord de zi cu zi pentru toate persoanele prezente în cadrul proprietății: chiriași și angajații acestora, proprietarii de locuințe dintr-un complex, furnizorii de servicii și administratorii de proprietăți.

 

Nu în ultimul rând, #ADMINISTRAREA CHIRIAȘILOR, pentru că administratorii de active trebuie să maximizeze profiturile și să-și mențină acționarii fericiți. Acesta este motivul pentru care Online Real Assets a decis să închidă cercul prin oferirea de servicii digitale la 360⁰, intrând în parteneriatul cu Assetti (https://assetti.pro). Assetti lucrează ca însoțitor digital al managerului de active eficient, fiind capabil să reunească toate datele financiare, juridice, comerciale și tehnice ale proprietăților din portofoliul acestuia. În afară de interfața cu utilizatorul foarte prietenoasă, dar extrem de profesională, Assetti are toate funcțiile care sunt esențiale pentru a ține o evidență bună a activelor, identificarea tendințelor, defectelor și oportunităților, precum și raportarea către acționari și autorități.

‘’Asseti este ultima verigă a cercului, acum putem ajuta proprietarii și administratorii de active să găsească, să păstreze, iar acum și să gestioneze chiriașii și portofoliile lor, folosind cele mai noi instrumente ProTech”, spune Vincent Vallois, cofondator al Online Real Assets. „Cu cele mai noi și premiate instrumente PropTech, suntem capabili să digitalizăm complet activitatea imobiliară și să ducem piața din ECE la nivelul următor, facilitând volumul de muncă al jucătorilor imobiliari”.