„Ne-am propus să valorificăm potențialul extraordinar pe care îl are One North Gate și să demonstrăm că eficiența, flexibilitatea și certificarea BREEAM sunt calități care promovează acest parc de afaceri ca o destinație perfectă pentru companiile în creștere care caută o proprietate de clasa A, aproape de cel mai mare pol de birouri în București, unde își găsesc partenerii și clienții. Noul spațiu în care va funcționa echipa ONE este un mediu modern care se încadrează în ultimele tendințe de birouri și suntem convinși că este locul perfect pentru generarea de idei și proiecte creative", spune Mihai Păduroiu, CEO Office Division United United Properties.

Beneficiind de serviciile de amenajare și design ale Lemon Interior Design, compania a cheltuit peste 1 milion de euro pentru modernizarea și transformarea spațiului într-un birou de ultimă generație, oferind wellness, flexibilitate și cea mai nouă tehnologie, compania are încredere că acest nou mediu va genera și mai multe idei de succes și proiecte de reper pentru piața din România, apreciate și recunoscute pe plan internațional.

Peste 1 milion de euro au fost investiți într-un proces de recondiționare și în noul concept de lobby și spații comune pentru One North Gate și transformarea acestuia într-un birou de ultimă generație, care oferă un spațiu de lucru modern, care integrează elemente de birou și wellness. , dar și cea mai recentă tehnologie disponibilă pentru cei care lucrează acolo. Investiția în renovare are ca scop certificarea parcului de afaceri One North Gate în sistemul BREEAM, vizând „BREEAM Excellent”. Noul concept al holului, al curții interioare și al spațiilor comune subliniază dezvoltarea zonelor sociale și de relaxare prin designul contemporan. De asemenea, este semnată de echipa Lemon Interior Design, cunoscută pentru proiectele lor inovatoare din segmentul rezidențial de lux.

Parcul de afaceri One North Gate este situat în centrul zonei metropolitane a Bucureștiului, în apropiere de Promenada Mall și Aurel Vlaicu și Pipera (bulevardul Dimitrie Pompeiu). Cu o suprafață închiriabilă totală (GLA) de 23.000 mp în două clădiri și 504 locuri de parcare, One North Gate oferă spații de birouri funcționale și eficiente în zona cu cea mai rapidă creștere a Bucureștiului. (sursa: One United Properties)