One United Properties a câștigat licitația organizată pentru vânzarea forțată a proiectului Gate North, dezvoltat de Creativ Invest Group.

Victor Capitanu, unul dintre cei doi co-proprietari ai One United Properties, a confirmat achiziționarea birourilor din North Gate. „Finanțarea achiziției va fi acoperită parțial din fonduri proprii, parțial din finanțare bancară. Credem că este una din cele mai bune clădiri de birouri în zona Pipera”, a precizat Victor Capitanu intr-o declaratie facuta site-ului mirsanu.ro.

Proiectul de birouri North Gate a fost construit în zona de nord a Bucureștiului de către un dezvoltator imobiliar, controlat de omul de afaceri Marius Ivan și de un asociat al lui. 

În primăvara acestui an, proiectul de birouri a fost pus în vânzare pentru suma de 22,4 milioane de euro fără TVA, dar niciun potențial cumpărător nu s-a prezentat, astfel că licitația de vânzare a fost reluată. One United Properties a fost singurul investitor care și-a manifestat interesul pentru achiziționarea proiectului de birou.

North Gate are o suprafață totală de 25.891 de metri pătrați, o suprafață construită de 35.000 de metri pătrați, inclusiv parcarea subterană a parcului și un teren adiacent de 12.000 de metri pătrați. Proiectul cumpărat de One United Properties are aproximativ 500 de locuri de parcare, jumătate din subsol și restul la exterior. (sursa: mirsanu.ro)