Din poziția de country manager, Olga Melihov va fi responsabilă cu gestionarea activităților companiei, precum și cu procesul de implementare a strategiei de dezvoltare pe piața locală.

Olga Melihov a fost promovată în această funcție din poziția de Business Development Director pentru românia, funcție deținută în cadrul companiei.

Experiența lui Melihov în domeniul imobiliar comercial din Europa Centrală și de Est este de peste 12 ani. Astfel, ea a lucrat anterior la companii precum Seracom International Group Russia,  unde a deschis, gestionat și dezvoltat filiala din Moscova a companiei și Mayland Real Estate, unde a-a ocupat de dezvoltarea companiei și operațiuni de marketing și comunicare pentru operațiunile din Polonia și românia.

Olga Melihov este absolventă a Universității București și a Real Estate Professional Executive Programme al  Solvay Brussels School of Economics & Management și Polish Council of Shopping Centers. 

Poziția în care a fost numită recent a fost deținută anterior de Edit Vesser, care s-a alăturat recent echipei EuroEnergy în poziția de Country Manager pentru România și înainte de către Ioana Momiceanu, în prezent currently ‎Head of Asset Management la Adval Asset Management, compania care gestionează fostele active imobiliare ale lui Dinu Patriciu.

BNP Paribas Real Estate este una dintre companiile imobiliare lider de piață în Europa, fiind prezentă în cele mai importante piețe europene, precum și în Orientul Miijlociu, India și New York. Compania și-a început operațiunile în românia din 2001, sub un alt nume internațional, CB Richard Ellis. (sursa: zf.ro)