Officerentinfo.com, cea mai mare rețea de căutare birouri și spații industriale din Europa, are un nou membru în echipa sa comercială din România. Recent numită în poziția de Sales Manager, Laura Alexandra Dinescu va asigura atât managementul relațiilor cu clienții, cât și interfața de comunicare cu aceștia în cadrul echipei de vânzări a trustului, aflate în continuă creștere.

Laura Dinescu a absolvit Business Administration în cadrul Universității Româno-Britanice din București,  precum și un master în Management și Business Communication în cadrul SNSPA. Cu o experiență profesională de peste opt ani în domeniul vânzărilor, Laura a lucrat de asemenea ca Director de Marketing și Vânzări în cadrul Construction Machinery Magazine, prima și cea mai importantă revistă dedicată echipamentelor și utilajelor pentru construcții din România. Laura vorbește fluent limba română, engleză, italiană și franceză.

Această numire reflectă creșterea cererii de noi instrumente de marketing în procesul de închiriere, precum și poziția de lider a platformelor www.birouinfo.ro și www.depozitinfo.ro pentru imobiliarele comerciale din România.

 

Officerentinfo.com intenționează să-și consolideze prezența pe piața din ECE și să acorde o atenție sporită imobiliarelor comerciale din întreaga Europă.