“John a făcut o treabă extraordinară construind business-ul nostru de capital markets în Europa de Est. În fiecare din ultimii doi ani, am finalizat mai multe tranzacții pe mai multe piețe decât oricare dintre competitorii noștri. El este foarte calificat pentru acest nou rol, cu peste 20 de ani în regiune, aflându-se în trecut la conducerea unei agenții imobiliare de renume precum și a unei afaceri de investiții instituționale. În timp ce unii dintre competitorii nostril își restrâng prezența regional, noi vom continua să investim și să creștem în Europa de Est, pe care o considerăm foarte importantă în strategia noastră globală.” a afirmat Hadley Dean, Managing Partner pentru Europa de Est.

John Verpeleti a deținut anterior poziția de Managing Director pentru Europa de Est, departamentul Servicii de Investiții.

Mr. Verpeleti este Australian de origine și a lucrat în Europa Centrală și de Est din 1991, fiind recunoscut ca un director de top în indutria imobiliară, deținând poziții de seniorat în cadrul AXA Real Estate Investment Management și DTZ.

John deține calificări academic în evaluare imobiliară, studii de business și proprietate și are gradulde Fellow of the Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS), precum și de Fellow of the Australian Property Institute. (sursa: Colliers)