Compania vrea să închirieze un spaţiu de circa 3.000 mp pentru primul birou din România. 

Informaţia vine la scurt timp după anunţul producătorului japonez de componente auto Roki, care va deschide la Arad primul său centru de producţie din Europa. 

Timişoara a devenit, în ultimul an, o piaţă efervescentă pentru dezvoltatorii de clădiri de birouri. Trei proiecte mari sunt în construcţie în oraşul de pe Bega. Ieşeanul Iulian Dascălu a finalizat recent prima clădire de birouri din cele şapte pe care le-a gândit în proiectul Openville Timişoara, din jurul Iulius Mall. Clădirea, cu 12 etaje şi 18.000 mp, este închiriată integral de companii precum: Ness Software Engineering Services, Autoliv România, PwC România şi Bitdefender. La rândul său, antreprenorul timişorean Ovidiu Şandor, lucrează la prima etapă a unui complex de birouri şi locuinţe. Primii 16.500 mp de birouri vor fi puşi pe piaţă până în martie 2018. Şi omul de afaceri Virgil Tornoreanu construieşte un proiect de birouri în Timişoara. Proiectul Vox Technology Park, cu o suprafaţă de 26.000 mp, va fi încheiat până la finalul acestui an.

În clădirile de birouri de clasa A şi B din Timişoara lucrează în prezent peste 13.000 de angajaţi, potrivit unui studiu de piaţă realizat de DTZ Echinox. Cei mai mulţi sunt grupaţi în imobilele din zona centrală a oraşului, unde lucrează peste 6.300 de persoane. În zona de sud lucrează circa 2.400 de oameni, iar în vest încă 1.800 de angajaţi. (Sursa: capital.ro)