Familia omului de afaceri Florin Po­gonaru a extins cu aproape o treime (4.000 metri pătrați) suprafața centrului comercial Veranda, pe care îl dezvoltă pe un teren de 4,5 hectare din apropierea pieței Obor. Inițial, mall-ul avea 24.500 de metri pătrați, dar datorită cererilor numeroase din partea retailerilor, dezvoltatorii au extins proiectul la 28.500 de metri pătrați, informează profit.ro.

 

"Suntem în plină construcție a centrului comercial, circa 30-40% este deja gata și vom livra în toamna anului viitor proiectul, așa cum am anunțat. Avem o serie de modificări pe care le-am făcut față de proiectul inițial. Cel mai important este faptul că vom avea legat de centrul comercial un pavilion expozițional. De asemenea, datorită cererii, am mărit ușor suprafața, la 28.500 de metri pătrați. Astfel, ne apropiem de 30.000 de metri pătrați închiriabili, față de 24.500 metri pătrați inițial", a declarat, pentru Profit.ro, Andrei Pogonaru, fiul lui Florin Pogonaru și responsabil de dezvoltarea proiectului. Pavilion expozițional va avea 1.500 de metri pătrați.

 

Mallul este închiriat în proporție de 70%, iar în afară de Carrefour, anunțat la lansarea proiectului, printre retailerii care au închiriat spații se numără H&M, CCC și Deichman. (sursa: b365.ro)