Aceasta numire reprezinta un nou pas in consolidarea pozitiei companiei in Europa Centrala si de Est.

Patrick Delcol are o experienta in sectorul imobiliar de peste 20 de ani. In decursul carierei sale a detinut multe functii de conducere in renumite companii multinationale, incluzand firme de consultanta, dezvoltatori si companii de constructie.

 

Stabilit in Polonia in urma cu 18 ani, Patrick Delcol si-a inceput cariera ca Director Departament Comercial pentru BESIX Group, apoi a devenit membru in consiliul de administratie al Centrum Finansowe Puławska si Centrum Banku Śląskiego. In perioada 2002-2008, Patrick a detinut pozita de CEO al Centrum Development and Investment (fost DTC Real Estate), iar ulterior s-a alaturat echipei ING Real Estate Group ca Director pentru dezvoltare si membru al Consiliului de Administratie.

Patrick Delcol este membru fondator si Presedinte al Consiliului Centrelor Comerciale din Polonia, partenerul local al Consiliului International al Centrelor Comerciale (ICSC). Patrick s-a alaturat echipei BNP Paribas Real Estate dupa ce a condus timp de mai multi ani echipa DTZ Polonia. Are un MBA obtinut la Solvay Brussels School of Economics and Management din cadrul Universitatii Libre de Bruxelles si este fluent in franceza, engleza si poloneza. (sursa: incomemagazine.ro)