Acesta a urmat-o pe Birgit Noggler, care a demisionat din Consiliul Executiv la propria sa cerere pe data de 19 februarie 2016.

Consiliul de Supraveghere a aprobat de asemenea extinderea contractului lui Dietmar Reindl.

Consiliul Executiv al IMMOFINANZ este în prezent compus din Oliver Schumy, CEO, Stefan Schönauer , CFO și Dietmar Reindl, COO.

 

Stefan Schönauer (36) a deținut poziții cheie în cadrul IMMOFINANZ din decembrie 2008, până recent ocupând postul de Head of Capital Markets and Corporate Strategy.

 

Dietmar Reindl (46) este mebru al Consiliului Executiv IMMOFINANZ din mai 2014, fiind responsabil pentru managementul tuturor proprietăților comerciale și pentru marketing, în poziția de COO.

 

“Prin numirea lui Stefan Schönauer și extinderea timpurie a contractului cu Dietmar Reindl, echipa din Consiliul Executiv al IMMOFINANZ cu Oliver Schumy ca și CEO este acum excelent organizată pentru anii următori, pentru a optimiza mai departe poziționarea companiei și a asigura o creștere sustenabilă și profitabilă“, a comentat Michael Knap, Președinte al Consiliului de Supraveghere al IMMOFINANZ. (sursa: Immofinanz)