Mark Zulver a fost promovat în funcția de Senior Vice President, Head of Operations pentru Europa Centrală și de Est. Acesta a lucrat pentru companie timp de 13 ani și deține o extinsă expertiză a pieței și a portofoliului companiei în regiune. Una dintre recentele sale realizări o reprezintă finalizarea vânzării a 11 centre de distribuție Prologis în Polonia către Hines Global REIT Poland Logistics Holdings I LLC.

 

 Bartosz Mierzwiak a fost promovat în funcția de Senior Vice President, Market Officer în Polonia. Acesta s-a alăturat echipei Prologis în 2010 ca Vice President, Market Officer în Poland.  Ewa Zawadzkawas a fost numită în funcția de Vice President, Head of Development în Polonia. În rolul său anterior de Head of Business Development team, Ewa a realizat un model efficient de cooperare cu clienții, care a condus la semnarea a patru proiecte build-to-suit (BTS).

 

Marek Fischer a fost promovat pe poziția de Director Project Management în Polonia. Ca membru al echipei de Business Development, acesta este responsabil de pregătirea ofertelor, evaluărilor și supervizarea implementării investițiilor în proiecte BTS.

 

Ben Bannatyne, Managing Director & Regional Head CEE în cadrul Prologis a afirmat: “Aș dori să felicit echipa pentru bine-meritatele numiri, care nu numai reflectă efortul lor, experiența și expertiza, dar și angajamentul lor continuu de a furniza servicii de cea mai bună calitate clienților noștri și partenerilor. Succesul lor contribuie la creșterea noastră continuă și poziționarea ca un angajator preferat în regiunea ECE.”

 

 

 Cu un portofoliu însumând peste 3,5 milioane de m2 (la 30 iunie 2013), Prologis este principalul operator de centre de distribuție din ECE, incluzând Polonia, Cehia, Ungaria, Slovacia și România. (sursa: Prologis)