Alexandra Dimofte este noul manager al diviziei de Investitii. Si-a inceput activitatea in domeniul imobiliar in anul 1996. De la sectorul rezidential, la cel al inchirierilor de spatii de birouri, a ocupat in anul 2004 functia de sef al diviziei de birouri in cadrul Eurisko, devenind managing partner 3 ani mai tarziu. In 2008, a preluat functia de head of Capital Markets in cadrul CBRE.

Alexandra Dimofte a fost implicata in tranzactia Iris Shopping Center in valoare de 147 milioane de euro, achizitionat de catre DEGI intr-un proces inceput in 2008 si terminat in 2009. Alte tranzactii in care a fost implicata sunt: primul proiect built to suit din Romania, Ambasada Canadei in Romania; primul proiect sell and lease back din Romania, cuprinzand 18 unitati Raiffeisen Bank catre Avrig 35; si peste 40.000 de metri patrati de spatii de birouri inchiriati de catre clienti precum Generali, Alpha Bank, P&G.

Cea de-a doua numire in managementul The Advisers/Knight Frank este Ioana Simion, in functia de sef al departamentului de cercetare. Ea activeaza ca evaluator din anul 2006. A fost angajata in cadrul Colliers International in departamenul de studii si evaluari, iar apoi a urmat o functie de senioriat in departamentul de evaluari al companiei DTZ Echinox. De-a lungul carierei sale, a participat la evaluarea a proprietati in valoare de peste 3 miliarde de euro.

The Advisers, birou asociat Knight Frank in Romania, ofera servicii integrate de consultanta in tranzactii imobiliare atat la nivel strategic, cat si comercial, in segmentele birouri, terenuri, investitii, industrial, spatii comerciale, logistica, management de proiect, precum si studii si evaluari. Compania, fondata in anul 2009, are un portofoliu de peste 100 de tranzactii incheiate pe segmentul de birouri. Fondata in 1896 la Londra, compania Knight Frank LLP este prezenta in 43 de tari prin intermediul a 244 birouri locale.  (sursa: dailybusiness.ro)