Proiectul de birouri cu o suprafață închiriabilă de 7.700 mp a necesitat o investiție de aproximativ 37 de milioane de euro.
Acesta este situat în centrul Bucureștiului, în Piața Victoriei, lângă Palatul Victoria, sediul guvernului. Aviatorilor 8 se compune din spatii de birouri nou construite si renovatul conac Oromolu. Proprietatea istorică a fost construită de un fost guvernator al băncii centrale române, Mihai Oromolu, în 1927, pe un teren de 4.500 mp.

Conacul, care a fost distrus de un incendiu în 2009 și terenul au fost evaluate la aproximativ 13 milioane de euro în 2013. NEPI a obținut proprietatea de la grupul imobiliar Avrig 35 ca parte a unei datorii, dar valoarea tranzacției nu a fost făcută publică.

Printre chiriasii noului proiect de birouri se numara General Electric (GE), Fitbit si Philip Morris.

Parterul cladirii este dedicat serviciilor, iar aici se vor regasi cafenele si restaurant, precum Osteria Gioia si Japanos, cofetaria French Revolution si cafenelele Doncafe si Manufaktura.Tot la parter va fi gazduita si clinica dentara Ava Smile Clinique.

NEPI este cel mai mare investitor imobiliar local bazat pe active. Acesta deține mall-uri cum ar fi Mega Mall, Promenada, Vulcan Value Center, Shopping City din Ploiesti, Shopping City Timisoara și City Park Constanța. De asemenea, deține mai multe clădiri de birouri, inclusiv Floreasca Business Park și LakeView din București și Biroul din Cluj-Napoca. (sursa: wall-street.ro)