Parcul comercial Vulcan Value Centre din sud-vestul Capitalei va avea o suprafata construita de 25.750 mp, dintre care aproximativ 25.000 mp de spatii comerciale, si peste 1.200 de locuri de parcare. Cu aproximativ o saptamana inaintea deschiderii oficiale, lucrarile la Vulcan Value Center sunt pe ultima suta de metri, iar chiriasii isi pregatesc spatiile pentru inaugurare.

 

In acest moment proiectul dezvoltat de fondul de investitii sud-african New Europe Property Investments (NEPI) in Rahova este 95% inchiriat. NEPI a implementat in proiectul comercial Vulcan conceptul Value Centre. Un Value Center se adreseaza unui public cu venituri medii, satisfacand nevoile acestuia de a gasi toate produsele de care are nevoie intr-o singura destinatie. Un astfel de parc comercial reuneste ofertele mai multor tipuri de magazine, cu produse variate si de calitate, la preturi accesibile. In plus, toate magazinele ancora ale proiectului au deschidere spre parcare pentru un acces extrem de facil.

 

"Vulcan Value Centre va deservi partea de sud-vest a capitalei si a fost gandit astfel incat sa poata satisface toate nevoile locuitorilor din zona. Sunt convins ca acest concept de parc comercial va avea succes in Bucuresti si va pune bazele unui nou model de shopping, care aduce produse extrem de diverse, de calitate, la preturi atractive si foarte aproape de casa.”, declara Tiberiu Smaranda, director executiv New Europe Property Investments.

 

In cadrul parcului de retail Vulcan Value Centre vor deschide in total peste 50 de magazine, dintre care unitati mari de peste 800 mp cu deschidere direct spre parcare: H&M (imbracaminte), C&A (imbracaminte), Hervis (articole sportive), Noriel Bebe(articole pentru copii), Animax (magazin de animale), LEM'S (home&deco), JYSK (home&deco), Domo (electronice si electrocasnice), Takko(imbracaminte), Deichmann (incaltaminte) si DM (drogherie). Carrefour va deschide hypermarketul din cadrul parcului comercial pe o suprafata de 9.600 mp avand atasata o galerie comerciala de 2.500 mp care include magazine precum: Orange, Germanos, Vodafone, Sensiblu, Kitchen Shop, B&B Collection, Marionnaud, Flormar, Penti, dar si Metropolis Casino, restaurant Mesopotamia si diferite tipuri de servicii precum curatatorie ecologica, service GSM si coafor.

 

Parcul comercial va fi accesibil atat din Strada Sebastian, precum si din Calea Progresului. Lucrarile la Vulcan Value Center au inceput in februarie 2014. Odata cu deschiderea parcului comercial, fondul de investitii NEPI va ajunge la un portofoliu de aproximativ 330.000 mp suprafata inchiriabila in centre comerciale

 

Pe 16 octombrie, NEPI va inaugura Shopping City Targu Jiu, primul centru comercial de tip mall din judetul Gorj. (sursa: wall-street.ro)