Dezvoltatorul a decis inaugurarea Mega Mall, centrul comercial din vecinatatea Arenei Nationale, pe 14 mai. Data initiala anuntata era 23 aprilie.

 

„Ne-am construit reputatia prin calitatea proiectelor pe care le livram si pentru care nu dorim sa facem niciun compromis. Atat noi, cat si partenerii nostri, ne dorim ca bucurestenii sa paseasca, pentru prima oara, intr-un Mega Mall pe masura asteptarilor, dar si a eforturilor umane si a investitiilor financiare semnificative care s-au facut in dezvoltarea acestui centru comercial. Tocmai pentru ca ne dorim sa pastram cele mai inalte standarde de calitate NEPI, am decis programarea datei oficiale de deschidere la jumatatea lunii mai”, a declarat Sorin Scintei, project manager in cadrul NEPI.            

 

„Atat design-ul mall-ului, cat si conceptul magazinelor din interior sunt singulare pe piata romaneasca. Momentan se finiseaza in cel mai mic detaliu elemente unice in Romania, a caror constructie este foarte laborioasa, precum plafonul care permite trecerea luminii naturale dar si vitrinele din sticla ale magazinelor, cu inaltimea de 14 metri. Toate spatiile comerciale au fost predate partenerilor conform planificarii”, a completat reprezentantul NEPI.

 

Constructia Mega Mall a fost demarata in urma cu 1 an si 2 luni, avand o suprafata totala de 230.000 de metri patrati construiti - cea mai mare suprafata construita din Romania. Mall-ul include peste 3.000 de metri patrati de vitrine, cu o inaltime de 14 metri, cinci cupole elipsoidale,  cu o suprafata totala de peste 750 metri patrati, precum si doua luminatoare masive ce acopera  1.500 de metri patrati.

 

Din portofoliul NEPI mai fac parte Mall Promenada, Vulcan Value Centre, CityPark Constanta, Ploiesti Shopping City, Braila Mall, Galati Shopping City, Shopping City Targu Jiu si alte centre comerciale atat in  tara, cat si in Serbia si Slovacia. NEPI mai detine si cladirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din Bucuresti, City Business Centre din Timisoara si The Office din Cluj. (sursa: dailybusiness.ro)