La începutul acestui an, dezvoltatorul imobiliar Metropolitan Residence își schimbă denumirea în Metropolitan Developments și își extinde portofoliul.
„Am luat decizia să integrăm toate proiectele noastre sub un nou brand, Metropolitan Developments, având în vedere specificul de mixed use al ultimul proiect lansat,Metropolitan Crown Towers (rezidențial, comercial și birouri), precum și intrarea noastră recentă pe noi segmente de piață, middle și middle-upper.În planurile noastre de viitor avem în vedere mai multe tipuri de proiecte imobiliare”, afirmă Victor Vremera, Sales Director, Metropolitan Developments.

În 2020, Metropolitan Developments are în derulare patru mari proiecte și în pregătire alte patru și se concentrează pe zonele centrale și din Nordul Capitalei
În 2020 sunt în derulare proiectul din Șoseaua Viilor, Metropolitan Viilor, cu 200 apartamente, faza II a proiectului Metropolitan Mihai Bravu, cu 81 apartamente, proiectul Metropolitan Berceni, cu 200 apartamente și proiectul ultra-premium Metropolitan Crown Towers, cu 236 apartamente, care înglobează și spații de birouri și comerciale, proiect poziționat în apropierea Parcului Regele Mihai I al României (Herăstrău). În paralel, Metropolitan Developments lucrează la demararea altor patru proiecte, pe terenuri proprii sau în asociere, în zonele Aviației, Pipera, Candiano Popescu și Băneasa.  

„Compania Metropolitan Developments este extrem de conectată la cerințele clienților și plănuiește să-și extindă portofoliul cu noi proiecte middle, middle-upper și de lux. Cea mai mare provocare esteMetropolitan Crown Towers, un proiect ultra-premium conceput din dorința de a aduce Bucureștiului o nouă clădire-simbol și de a fi un jucător într-o zonă de lux, încă neexploatată la potențialul ei maxim”, completează Victor Vremera, Sales Director, Metropolitan Developments. (sursa: Metropolitan Developments)