Incepand cu luna ianuarie toate cele 19 magazine preluate de la Angst vor fi adaptate la formatul si standardele Mega Image si Shop&Go. In prezent, retailerul a ajuns la o retea de 392 de magazine.

 

“Magazinul cu numarul 19 a fost deja integrat ca o extensie in magazinul Mega Image Lacul Tei. In continuare, avand in vedere si angajamentul conducerii companiei Angst - prin Sorin Minea - de a-si concentra activitatea viitoare in special in domeniul productiei, care a consacrat brandul Angst, Mega Image va derula un parteneriat si in plan comercial, in special pentru desfacerea produselor din carne”, se arata in comunicatul companiei.

 

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara, sub marcile Mega Image (190), Shop&Go (200), AB COOL FOOD (1), Mega Drive (1). In 2013, Mega Image a raportat un profit net de 55,1 milioane lei (12,5 milioane euro), in crestere cu 18%, la afaceri de 2,34 miliarde lei (530 milioane euro), cu 33% mai mari, potrivit datelor de la Ministerul Finantelor Publice. (sursa: wall-street.ro)