Clinica este găzduită de parcul de afaceri Oregon Park, pe Soseaua Pipera, și oferă acces la peste 20 de specialități medicale, o gamă completă de teste medicale și programe de screening, precum și departamente dedicate pentru Sănătatea Muncii, Wellness și Nutriție.

Clinica Oregon Park acoperă o suprafață de peste 700 mp la parterul clădirii B a complexului de birouri și asigură accesul rapid la asistența medicală la cele mai înalte standarde pentru persoanele care lucrează în partea de nord a capitalei, precum și pentru rezidenți.

Noua unitate Medicover este echipată cu echipament de ultimă oră și oferă peste 20 de specialități medicale la cele mai înalte standarde suedeze, inclusiv medicina generală și internă, cardiologie, ENT, obstetrică și ginecologie, dermatologie și psihologie. De asemenea, include departamente dedicate pentru servicii complete de sănătate ocupațională și consiliere pentru sănătate și nutriție.

„Anul trecut ne-am concentrat pe extinderea retelei noastre in Romania, astfel ca am deschis doua clinici noi, am achizitionat o a treia, si am relocat si extins alte doua unitati. Anul acesta, pe langa extinderea la nivel regional, continuam sa ne dezvoltam reteaua principala din Bucuresti, pentru a raspunde cererii semnificative din partea pacientilor locali si comunitatii de business. Cererea pentru serviciile noastre medicale de inalt nivel a continuat sa creasca, iar 95% dintre pacientii nostri se declara multumiti si foarte multumiti de acestea”, a spus Adrian Peake, director general Medicover Romania. 

În prezent, echipa noii clinici Medicover din București reunește peste 40 de medici, psihologi, asistenți medicali și personal auxiliar și va continua să se extindă. (Sursa: Medicover)