Acesta este al doilea proiect imobiliar al Prime Kapital în regiune, după ce la sfârşitul lunii ianuarie a anunţat că va dezvolta un proiect cu spaţii comerciale şi de birouri în Liubliana, capitala Sloveniei.
Prime Kapital va începe construcţia unui proiect rezidenţial în nordul Capitalei, pe un teren cumpărat de la familia Becali, într-o tranzacţie estimată de ECONOMICA.NET la circa 12 milioane de euro, chiar lângă reprezentanţa Porsche, în apropierea centrului comercial Promenada.  

"Este un proiect mare, pe un teren de opt hectare şi va include un nou concept de locuinţe pentru România, cu mai mult de 400 de unităţi. Vrem să schimbăm standardele dezvoltărilor rezidenţiale în România, cu o orientare spre standarde de trai mai ridicate", a declarat pentru ECONOMICA.NET, Martin Slabbert, CEO Prime Kapital. 

Cel mai probabil, proiectul va fi lansat în 2018, asta după ce vor fi realizate lucrările de infrastructură şi showroom-ul. De design se ocupă arhitecţii de la ADN. 

"Bugetul este substanţial, cu o valoare de piaţă de peste 100 de milioane de euro", ne-a mai declarat Slabbert. (sursa: economica.net)