Proiectul este denumit Valetta Residence și este amplasat pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești.
Construcția proiectului a început în primăvara acestui an, dar vânzarea apartamentelor va fi demarată de agenția imobiliară Imoteca la Târgului Imobiliar Național – tIMOn, ce va avea loc în perioada 20-23 octombrie 2016 în pavilionul expozițional din Piața Constituției din București.

Ansamblul este compus din șase clădiri de șase etaje și pune la dispoziția viitorilor proprietari 182 de apartamente cu două, trei și patru camere.

Prima fază a proiectului constă într-un imobil cu cinci etaje, cu 40 de apartamente, și are ca termen de finalizare luna martie 2017.

Ansamblul dispune de 186 locuri de parcare, din care 33 supraterane și 153 subterane.

Apartamentele de două camere vor avea suprafețe cuprinse între 55 și 64 metri pătrați utili, cu prețuri între  61.500 și 74.000 euro plus TVA, potrivit dezvoltatorului.

Zacaria Group, care activează de 11 ani în România, și face parte din grupul maltez Alf Mizzi & Sons, o afacere de familie.

Construcția proiectului Valetta Residence este a doua investiție majoră a dezvoltatorului maltez Zacaria Group.
Compania mai dezvoltă un complex rezidențial denumit American Village, care cuprinde 207 apartamente și 72 de vile. Proiectul American Village, în care vor fi investiți 20 de milioane de euro, este dezvoltat pe Strada Drumul Bisericii, în zona Pipera. (sursa: profit.ro)