Proprietatea, situată în cartierul de afaceri central din Tallinn, a fost achiziționată de East Capital Baltic Property Fund II, administrat de East Capital. Prețul de achiziție a fost de 21,8 milioane de euro cu un yield de 7%.

Metro Plaza este o clădire modernă care reflectă creșterea puternică a afacerilor din capitala Estoniei. Centrul de afaceri este situat în apropierea portului și la distanță de mers pe jos față de dealul Toompea, unde este localizată clădirea Parlamentului și câteva ambasade străine.

Lords LB Baltic Fund Ieste un fond de investiții imobiliare administrat de UAB Lords LB Asset Management. Fondat în 2008, Lords LB Asset Management furnizează servicii clienților instituționali și persoanelor private cu fonduri mari, fiind specializat pe investiții imobiliare și private equity.

 

În prezent, acesta administrează cinci proprietăți și două fonduri private de capital. Lords LB Asset Management este o companie de administrare de fonduri autorizată, sub supervizarea Băncii din Lituania. (sursa: Lords LB Asset Management)