Este a doua cea mai mare tranzacție din istoria pieței imobiliare locale.
„Principiul nostru de business este să ne extindem în România. Ne menținem planul anunțat de dublare a valorii portofoliului din România. Sunt clădiri sau portofolii de vânzare la care suntem și noi în discuții. Interesul nostru este să ne consolidăm poziția în zona de Nord, dar și să explorăm și alte sub-piețe cu clădiri eficiente și chiriași buni. Ne uităm și în zona de Vest și de Sud a Bucureștiului. Nu așteptăm, neapărat, să se pună ceva la vânzare pe piață, ci inițiem noi discuțiile. Suntem optimișit că anul acesta am mai putea face o tranzacție“, a declarat recent, pentru Profit.ro, Lori Collin, directorul Lion’s Head Romania. 

La 14 iunie 2018, compania a anunțat achiziționarea complexului de birouri Oregon Park, alcătuit din două clădiri funcționale și o a treia în construcție de la dezvoltatorul său, Portland Trust, pentru un preț estimat de peste 170 milioane EUR.

Costul proiectului a fost estimat la 140 milioane EUR.

Lion's Head Investments deține trei parcuri de afaceri, compuse din cinci clădiri, două în Sofia și una în București, cu o suprafață totală de 235.000 de metri pătrați și o valoare totală de 310 milioane de euro. Țările vizate pentru noi achiziții sunt România, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Grecia, Croația și Slovenia. (sursa: profit.ro)