Pe parcursul anului 2023, IWG aproape și-a dublat numărul de spații nou adăugate comparativ cu anul anterior, extinzând rețeaua cu 867 de noi locații. În România, compania a inaugurat un spațiu de lucru flexibil ultramodern în City Gate București, pe fondul unei cereri crescute pentru soluțiile de muncă hibridă.

Creșterea numărului de spații este o urmare a nevoii proprietarilor de imobile și partenerilor să răspundă la cererea tot mai mare pentru astfel de soluții flexibile. Odată cu scăderea cererii pentru imobilele de birouri tradiționale, mulți dintre acești proprietari rămân cu spații vacante. Astfel, aceștia aleg să devină parteneri ai platformei de lucru hibride IWG, punându-și spațiile la dispoziție și având acces la mai multe standarde de închiriere, în baza brandurilor deținute de IWG – Regus, Spaces, HQ sau Signature.

Regus City Gate, situat în sectorul 2 al orașului, este un punct de referință în București, acesta oferind angajaților din România un spațiu de lucru de înaltă calitate. Amplasat la etajul trei în turnul de sud al City Gate, acest spațiu de lucru flexibil și modern reprezintă o locație premium în Capitală, deoarece se află la doar 3 minute de mers pe jos de stațiile de autobuz și tramvai, dar și de zona parcului Herăstrău, și este ușor accesibil pentru un număr mare de navetiști proveniți din zonele din jurul Bucureștiului.

Spațiul de lucru, alimentat în mod sustenabil cu energie regenerabilă, oferă 30 de birouri private, două săli flexibile de întâlniri și spații largi de coworking, inclusiv locuri de parcare spațioase, încărcătoare rapide pentru mașini electrice și spații de depozitare pentru biciclete și motociclete.

Munca hibridă rămâne în topul dorințelor angajaților

Un studiu recent realizat de IWG cu directori executivi arată că peste 75% dintre aceștia se așteaptă să funcționeze în continuare într-un model hibrid și peste cinci ani. Acest lucru este confirmat și de către noi cercetări efectuate de Universitatea Stanford și alte instituții de top, care indică faptul că munca hibridă este un fenomen care va continua și peste ani. Un alt sondaj IWG a relevat, de asemenea, că 88% dintre angajați consideră că munca hibridă este principalul beneficiu pe care și-l doresc atunci când aleg să-și schimbe locul de muncă.

„România este o piață dinamică, aflată în plină ascensiune, iar noi vedem o cerere tot mai mare pentru soluțiile hibride de muncă în rândul companiilor de toate dimensiunile. Ca urmare, suntem încântați să punem la dispoziția angajaților din România spațiile noastre de lucru profesionale și de ultimă generație, inclusiv locația noastră emblematică Regus Bucharest City Gate, în Piața Presei Libere, în apropierea celui mai mare centru expozițional, Romexpo”, a declarat Ramona Predescu (Iacob), IWG Country Manager pentru România și Bulgaria.

IWG este lider mondial în furnizarea de spații de lucru flexibile, având aproximativ 4.000 de locații în peste 120 de țări. Membrii acesteia pot accesa toate aceste spații, dar și serviciile de afaceri prin intermediul aplicației IWG.

Strategia de expansiune multi-brand a IWG este concepută pentru a îndeplini cerințele fiecărui tip de afacere sau antreprenor.  IWG aduce un plus de valoare personală, financiară și strategică afacerilor de toate dimensiunile, de la cele mai bine cunoscute și mari organizații până la antreprenori sau viitoarea generație de lideri din industrie. Toți aceștia aleg munca flexibilă pentru a-și maximiza productivitatea, eficiența și capacitatea de adaptare, precum și pentru a-și consolida poziția pe piață.