Aceasta îl înlocuieşte pe Cătălin Jalobă, care a condus departamentul din 2014. Atribuţiile postului vizează menţinerea şi dezvoltarea relaţiilor cu clienţii existenţi în portofoliul JLL, atragerea unor clienţi noi, precum  şi identificarea şi implementarea unor măsuri care să ajute la creşterea departamentului de Evaluări.

Cu o experienţă de peste nouă ani în domeniul imobiliar, Alina Cojocaru s-a alăturat departamentului de Evaluări al JLL la jumătatea anului 2015 ca Senior Valuer.

Alina Cojocaru a absolvit Academia de Studii Economice, deţine un master in Consultanţă în Management şi Dezvoltarea Afacerilor şi este licenţiată în domeniul economic, cu specializarea Relatii Economice Internationale.

Anul trecut, departamentul de Evaluări al JLL a evaluat proprietăţi de aproximativ 1,35 miliarde euro, printre clienţi numărându-se fonduri de investiţii, bănci, proprietari şi dezvoltatori, aceştia solicitând evaluările în vederea obţinerii de finanţare, pentru raportări financiare, impozitare, în scop de achiziţie, precum şi în scop intern de management. (sursa: zf.ro)