Operatiunile firmei in Romania si Europa de Sud - Est sunt componente prospere ale JLL intr-un context mai larg, al Europei Centrale si de Est, unde compania are o prezenta puternica.

 

"Asistam la o crestere a activitatii investitionale si a operatiunilor clientilor din zona CEE, in conditiile imbunatatirii mediului macroeconomic. Romania, in special, si tarile din Europa de Sud-Est au devenit centrul atentiei pentru multi dintre partenerii nostri internationali. Andrew este intr-o pozitie operationala ideala pentru a conduce eforturile noastre de crestere strategica in aceste tari, sporind si mai mult abilitatea firmei de a furniza servicii integrate ce depasesc granitele geografice", a declarat Richard Batten, membru al consiliului director al EMEA, care conduce operatiunile JLL din CEE.

 

Andrew Peirson ii va avea alaturi in echipa de conducere a biroului din Bucuresti pe Marius Scuta, care va continua rolul sau de director al departamentul de birouri si reprezentare exclusiva a chiriasilor, si pe Silviana Badea, care s-a alaturat echipei JLL la inceputul lunii, pe postul de director al departamentului de investitii, dupa ce in prealabil a petrecut 5 ani pe postul de country manager la Valad.

 

Peirson va prelua noua functie incepand cu 1 aprilie 2015. El isi va imparti timpul intre birourile din Bucuresti si Belgrad, continuandu-si, de asemenea, rolul sau in cadrul consiliului CEE al JLL, raportand ierarhic lui  Richard Batten. (sursa: dailybusiness.ro)