Cladirea va fi situata lângă UBC 3 și va avea acces direct la Palas Mall, la food court și parcarea subterană a complexului. Potrivit dezvoltatorului, aceasta va facilita crearea de aproximativ 1.000 de locuri de muncă.

 

Constructia va fi facuta dupa standardele clădirilor verzi si este preconizata a fi finalizata în 2016. Imobilul are o rata de ocupare de 100%.

 

In aceasta toamna, Iulius Group intenționează să înceapă lucrul la un al doilea complex multifuncțional în imediata apropiere a Iulius Mall Timisoara, o investitie estimata la peste 220 milioane de euro. Openville va include, pe langa funcțiile de retail, de parc și de divertisment, 7  cladiri de birouri clasa A, cu o suprafata totala de peste 131.000 mp.

 

Iulius Group detine o retea de retail ce cuprinde patru mall-uri (Iulius Mall Iasi, Iulius Mall Timisoara, Iulius Mall Cluj, Iulius Mall Suceava) și complex urban multifuncțional Palas Iasi.  În segmentul de birouri, compania detine peste 55.000 de metri pătrați de spatii de birouri clasa A in Iasi si Cluj-Napoca.

 

În cadrul complexului Palas Iasi, compania are 4 cladiri de birouri de clasa A,  sub brandul United Business Center, cu un total de 38.000 mp inchiriabili si peste 3.000 de angajati. Grupul are in prezent 2 proiecte in dezvoltare: UBC 5 (15.000 mp GLA) și UBC 6 (9.000 mp GLA)

 

Portofoliul biroul companiei include, de asemenea două clădiri de clasă A in Cluj-Napoca, aproape de Iulius Mall: Iulius Business Center (7.500 mp) și United Business Tower Center (10.000 mp), ambele de 100% închiriate.

 

Sursa: http://www.business-review.eu/