Clădirea, denumită United Business Center 2 (UBC 2), are 12 niveluri, o suprafață de 18.000 mp și este închiriată integral de companii precum: Ness Software Engineering Services, Autoliv România, PwC România și Bitdefender.

„Experiența companiei Iulius în dezvoltarea de spații de birouri clasa A a făcut ca această clădire să fie construită și închiriată integral într-un timp record”, a declarat Iulian Dascălu, președintele companiei Iulius.


Portofoliul de spații office al companiei Iulius a ajuns, în prezent, la nouă clădiri de birouri clasa A operaționale, cu o suprafață totală de 106.000 mp, dezvoltate sub brandul United Business Center. 

 Marile companii de IT&C au început să se extindă simultan în mai multe orașe din țară, spațiile de birouri închiriate au crescut cu 53%

În prezent, la Timișoara se lucrează la cea de-a doua clădire office, cu 12 niveluri și o suprafață închiriabilă de 13.000 mp. Pentru aceasta, compania Iulius a semnat un parteneriat cu furnizorul internațional de servicii IT Atos, pentru închirierea a 6.000 mp.

În UBC 2 funcționează Policlinica Regina Maria și magazinul dm drogerie markt, iar în curând, doi operatori de servicii bancare. Clădirea dispune de căi de acces directe spre Iulius Mall, angajații având la dispoziție peste 35 de locații în food court, restaurante, cafenele, magazine, cinema multiplex, centru de fitness, o varietate de servicii, opțiuni de leisure și locuri de parcare.

Investițiile în proiectul multifuncțional Openville Timișoara, al doilea ansamblu de tip mixed-use din portofoliul Iulius, după Palas Iași, se ridică la peste 220 milioane de euro.

Construcția a început în septembrie 2015, cu lucrările la clădirea office UBC 2. Cel mai mare centru de business, cumpărături și entertainment din vestul României va include șapte imobile de birouri clasa A, cu o suprafață totală de 130.000 mp închiriabili.

Pe segmentul de retail, Openville va include peste 430 de magazine, restaurante și cafenele tematice, cinema multiplex, fresh market, patru săli pentru evenimente, cel mai mare loc de joacă și alte opțiuni pentru petrecerea timpului liber. (sursa: profit.ro)