Flash Office Solutions, pionier in serviciile de Instant Offices și Co-working Spaces, vă invită să vă alăturați comunității sale vibrante de profesioniști și antreprenori. Angajamentul companiei față de flexibilitate este exemplificat în pachetul său special de servicii, oferind birouri individuale modulare și spații de co-working adaptabile nevoilor afacerii dumneavoastră. 
 
Descoperiți potrivirea perfectă pentru afacerea dumneavoastra: 

Birou individual – Personalizat pentru cei care au nevoie de un spațiu de lucru privat,  ideal pentru sediu social. Conceput pentru companiile care caută medii profesionale, dotate cu facilități și servicii de asistență administrativa, incluse intr-o singura factura. 

Flash HUB co-working - O opțiune flexibilă, cu costuri reduse, pentru a îmbrățișa colaborarea și inovația în spațiul nostru dinamic de lucru în comun. Cu tarife de membru accesibile și opțiuni flexibile, spațiile de lucru în comun sunt ideale pentru freelanceri, startup-uri și remote working. 

În plus, Flash Office Solutions vă oferă servicii de Birou Virtual pentru cei care preferă varianta de work from home și o Sală de Sedințe dotată cu facilități esențiale. 
 
Pentru mai multe informații, vizitați site-ul Flash Office Solutions, http://www.flashoffices.com, sau contactați-ne direct la telefon: +4 0729.850.850 sau E-mail: [email protected] (Larisa Dudas, Office Manager Flash Office Solutions)