Policlinica se întinde pe două niveluri, are o suprafaţă de 500 mp, dispune de 12 cabinete de consultaţii şi oferă expertiză în peste 15 specialităţi medicale. Dotată cu echipamente medicale de ultimă generaţie şi având o echipă de 20 de medici, noua clinică se remarcă printr-un centru dedicat de obstetrică-ginecologie, centru de pediatrie şi servicii interdisciplinare de diagnostic. În noua policlinică vor oferi consultaţii şi medici din Bucureşti.

 

Prima policlinică deschisă de Regina Maria în Piteşti va continua să funcţioneze drept centru dedicat de Medicina Muncii, incluzând, de asemenea, cabinete medicale (medicină generală, pneumologie şi urologie) şi un punct de recoltare analize. De la deschidere şi până în prezent, în prima policlinică Regina Maria din Piteşti s-au efectuat peste 50.000 de vizite şi aproximativ 260.000 de analize şi consultaţii.

 

„Inaugurarea Policlinicii Brătianu confirmă angajamentul nostru de a fi alături de piteşteni cu servicii medicale de înaltă calitate, având în acelaşi timp un dublu rol: acela de angajator şi de partener pentru companiile din zonă. Policlinica Brătianu urmăreşte deservirea unei baze locale de peste 29.000 de abonaţi din judeţul Argeş. Astfel, Reţeaua de sănătate Regina Maria îşi asumă misiunea de a avea grijă de sănătatea tuturor actorilor din mediul de business local, inclusiv mari companii precum Dacia Groupe Renault – un parteneriat început cu 10 ani în urmă şi care continuă şi astăzi.”, a declarat Fady Chreih, CEO Regina Maria.

 

Printre specialităţile medicale disponibile în nouă clinică se numără: alergologie şi imunologie, boli de nutriţie şi metabolice, boli infecţioase, cardiologie, dermatologie, gastroenterologie, pediatrie, unitate ORL şi unitate de oftalmologie, ecografie (inclusiv morfo-fetală) şi altele. De asemenea, policlinica dispune de laborator propriu şi de punct de recoltare analize.

 

Reţeaua de sănătate Regina Maria este operatorul de servicii medicale private din România ce reuneşte peste 3.000 de angajaţi şi colaboratori în cele 30 de locaţii proprii din Bucureşti şi din ţară. Reţeua deserveşte peste 1,3 milioane de pacienţi retail. Totodată, compania are un portofoliu de peste 355.000 de pachete de prevenţie şi tratament.

 

În cifre, reţeaua de sănătate înseamnă: 30 de locaţii proprii, 4 spitale, 3 centre cu spitalizare de zi, 2  maternităţi, 6 campusuri medicale, 8 centre de imagistică, 14 laboratoare de analize, bancă proprie de celule stem şi peste 180 de policlinici partenere în ţară. (sursa: capital.ro)