Design-ul pastreaza linia industriala a celorlalte locatii, dar de aceasta data detaliile de lemn si metal se imbina cu pete puternice de culoare si ilustratii ce aminstesc de street art. Punctele centrale de atractie sunt canapelele turcoaz si containerul vopsit. Noua locatie Stradale este creata pentru tinerii pasionati de tehnologie si ofera metode inedite de petrecere a timpului liber: jocuri de perspicacitate integrate in blaturile meselor.

“Cand am deschis primul Stradale din Bucuresti am sperat ca lumea se va indragosti de conceptul de de street food si ma bucur sa vad in fiecare zi din ce in ce mai multi oameni incantati de acest curent. Am vrut ca Stradale sa fie un loc in care vii cu drag pentru mic dejun sau pentru lunch, in care esti atras nu numai de mancarea senzationala, dar si de atmosfera, de caldura locului si nu in ultimul rand, de oameni. Stradale Oregon are sansa unei locatii deosebite si de abia asteptam sa marim comunitatea pasionatilor de street food”, a declarat Chef Foa.

Meniul creat de catre Chef Foa aduce festivalul de street food in interior. Astfel, in fiecare zi, cei care calca pragul Stradale Oregon au parte de sesiuni de live cooking si pot gusta din peste 30 de feluri de mancare, de la salate si supe, la diferite tipuri de gratar si dulciuri. Locatia are un grill Robata si un cuptor Tandoor in care se prepara zilnic paine naan proaspata, un diferentiator major fata de locurile unde produsele de panificatie sunt congelate si incalzite. In plus, noul Stradale are un corner dedicat gustarilor si micului dejun, aprovizionat in fiecare zi cu sandwich-uri, cafea si ceai. Ingredientele folosite sunt intotdeauna proaspete si provin de la furnizori locali certificati, iar painea servita la Stradale este coapta in fiecare dimineata in bucataria proprie.

Stradale Oregon poate servi de asemenea ca spatiu de evenimente, fie private, fie corporate.

Stradale Oregon este cea de-a 5-a locatie din portofoliul lui Chef Foa si Flavours, dupa Stradale din Bucharest Business Park, Willbrook Platinum Center, Stradale Carnivale (din cadrul Scolii Americane) si Stradale for Avenor. (sursa: foodandbar.ro)