Investitia in extindere ar urma sa se ridice la 3 mil. euro. Prima faza a Botosani Shopping Center a fost deschisa in noiembrie 2011 dupa o investitie de 15 mil. euro.

Dupa primul an financiar centrul comercial a raportat o cifra de afaceri de 1,4 milioane de euro.

Centrul comercial are o suprafata totala de 22.000 mp si dispune de o suprafata inchiriabila de 14.800 mp, din care hypermarketul Carrefour acopera peste 9.000 mp. Printre chiriasii centrului comercial botosanean se numara retaileri internationali si nationali printre care New Yorker, Orsay Orange, Vodafone, Leonardo, Sensiblu, Mado, Domo si Beauty Mania. In ceea ce priveste suprafetele inchiriate, retailerul national Domo ocupa cea mai mare suprafata, 1.206 mp, iar retailerul international New Yorker, 800 mp. De asemenea, retailerul de fast-food Mado ocupa 287 mp.

 Botosani Shopping Center are in prezent 26 de magazine iar gradul de ocupare este de 98,03 %. Traficul inregistrat in centrul comercial este de 3,2 milioane de vizitatori anual, in crestere cu 25 % fata de anul trecut.

 

Din luna august 2012, administratia centrului comercial Botosani Shopping Center este asigurata de Carrefour Property Romania. (sursa: wall-street.ro)