”Se aprobă ca suma cu care este majorat capitalul social (20 milioane euro) să fie folosită de societate imediat, chiar anterior înregistrării la Registrul Comerțului a operațiunii de majorare a capitalului social, în vederea rambursării parțiale a împrumutului acordat de Inter Finance - S.A. Luxemburg”, potrivit unei hotărâri a companiei.

În iunie, Vastint a început construcția la cele trei clădiri ale proiectului Business Garden Bucharest, care însumează 41.000 metri pătrați de spații de birouri moderne, clasa A, și zone comerciale la parter.

Business Garden Bucharest este amplasat în sectorul 6, pe Calea Plevnei nr. 159 – zona Orhideea, în vecinătatea galeriei comerciale Carrefour Orhideea. PORR Construct este antreprenorul general al proiectului, iar punerea în funcțiune este planificată pentru a doua jumătate a anului 2018.

Ansamblul cuprinde o clădire de biouri de 21.000 metri pătrați plus alte două clădiri de câte 10.000 metri pătrați suprafață închiriabilă fiecare.
Proiectul Timpuri Noi Square este amplasat în sectorul 3 și va cuprinde în total 100.000 de metri pătrați de spații de birouri și comerciale, precum și 50.000 metri pătrați de spații rezidențiale.

De asemenea, compania mai are un lot de 48 de hectare în zona Sisești, unde vrea să dezvolte în special locuințe.

Vastint Holding este societatea holding din cadrul Diviziei Imobiliare a Inter IKEA și administrează proprietăți dezvoltate în Olanda, Polonia, România, Belgia, Lituania, Letonia și Marea Britanie. În plus, Vastint deține terenuri în toată Europa pentru proiecte viitoare. (sursa: profit.ro)