Configurat pentru siguranță și confort, spațiul a fost finisat cu cea mare atentie la detaliile de arhitectura, design si tehnica. 

Hotspot Workhub se află la primul etaj al noilor clădiri The Mark de pe Calea Griviței, într-un spațiu de birouri de 2000 mp având în poziție centrala un lobby imens cu cafenea și o sala de evenimente de 120 de locuri. 

În spațiul  Hotspot Workhub se puteau întâlni, înainte de pandemie, până la 280 de persoane, ceea ce s-a și întâmplat în seara lansării, februarie 2020 și la conferințele și evenimentele Camerei de Comerț Germane, membru al Hotspot Workhub. 

Spațiul a fost adaptat între timp la noua situație și a fost creat și un Studio de live streaming, cu camere video și proiectoare profesionale asistate de personal tehnic, wi-fi de mare viteza, ecran și proiector de cinema, într-un set-up cu mobila Vitra și exponate ale celebrului ilustrator Christoph Niemann.

„Ideea noastră a fost să venim cu un nou tip de locație și cu o nouă abordare, flexibilă și transparentă, a bugetului pentru eveniment, cu tot ce implică el, de la parcare, catering și ospătari, la echipamente de ultima generație și asistență tehnică furnizate de partenerii noștri. Ne-am bucura să ne vizitați și să discutam la o cafea formatul vostru de eveniment/curs/conferință/workshop, să putem gândi o ofertă corecta, personalizata”, a declarat Hana Sârbu, Community Manager Hotspot Workhub.