Hili Properties și Premier Restaurants Romania (proprietarul local al McDonald’s) sunt parte din grupul maltez Hili Ventures. În romînia, Hili Properties mai deține și cele 68 de spații unde funcționează restaurante McDonald’s în România.

Clădirea de birouri de nouă etaje, ART Business Center, este situată în partea de nord a Capitalei, îm cartierul Herăstrău, și cuprinde o suprafață închiriabilă de 18.600 de metri pătrați. 
Clădirea este dotată cu trei etaje subterane care cuprind 407 locuri de parcare. 
În prezent, clădirea de birouri este închiriată integral, având ca principal chiriaș clinica Ponderas Academic Hospital, care a fost preluată recent de Regina Maria.
Al doilea chiriaș ca mărime este reprezentant de sediul central al Intesa San Paolo Bank. Alți chiriași ai clădirii includ Bet Active Concept, Kinetic Sport Medicine, Daas Impex, Topanel și Samsung.

"Această achiziție este parte din strategia noastră de a include în portofoliul internațional imobile comerciale de înaltă calitate, din orașe aflate în plină dezvoltare. Prin contracte de închiriere pe termen lung, chiriași importanți și un randament atractiv, ART Business Center dispune de toți factorii cheie strategici care îl transformă într-o investiție adecvată pentru noi. ART Business Center nu numai că adaugă o valoare semnificativă portofoliului nostru, evaluat acum la aproape 100 de milioane de euro, dar ne extinde în același timp amprenta asupra României. România este una dintre economiile cu cea mai rapidă creștere din Europa și o piață în care grupul nostru, Hili Ventures, are deja o prezență extinsă”, a declarat Margrith Lutschg Emmenegger, Hili Properties Chair și Chief Executive Officer. 

Vânzătorul este compania FBC Exclusiv Company, deținută de omul de afaceri Ion Chirescu. Hili Properties a folosit pentru a ceastă achiziție atât surse proprii cât și o finanțare de la Banca Carpatica (sursa: profit.ro)