În urma evaluării la fața locului a celor trei clădiri din cadrul complexului de birouri Hermes Business Campus, recunoașterea Access4you® certifică faptul că acestea oferă acces facil și locuri de muncă persoanelor cu dizabilități, precum persoanele în scaune cu rotile, persoanele în vârstă sau cele care sosesc cu cărucioare.

„Administrăm de mai bine de șapte ani parcul de birouri Hermes Business Campus, definit prin tehnologia de ultimă generație și un nivel superior al eficienței, și ne bucurăm extrem de mult că și Adventum a ales tot Colliers pentru serviciile de property management. Orientarea proprietarului spre dezvoltarea și creșterea nivelului de confort în cadrul proiectelor sale este evidentă, iar rolul și angajamentul nostru, în calitate de Property Manager, este de a avea grijă de clădiri, de chiriași și de angajații lor la cel mai înalt nivel posibil”, spune Ștefania Baldovinescu, Senior Partner și Head of Real Estate Management Services & Land Agency în cadrul Colliers.

Ca o recunoaștere a calității și standardelor înalte de performanță energetică, proiectul de birouri Hermes Business Campus a primit calificativul ”Excellent”, în conformitate cu normele BREEAM pentru certificarea verde a clădirilor. Complexul este format din trei clădiri cu o suprafață de 75.000 de metri pătrați, cu chiriași precum Genpact, DB Schenker, Luxoft, Lavalin și Mondelez.

Adventum Group, un manager de investiţii imobiliare cu focus pe regiunea Europei Centrale şi de Est, care administrează active în valoare de peste 1 miliard de euro, și-a făcut intrarea și pe piața din România, anul trecut, odată cu achiziționarea proiectului de birouri Hermes Business Campus din Pipera, de la dezvoltatorul belgian Atenor.