Retailerul de mobilier si decoratiuni danez JYSK urmeaza sa ocupe o suprafata de 1000 metri patrati, alaturi de noul magazin de fashion San Francisco Outlet si cel de moda si decoratiuni Stock House, in total o suprafata de 3.500 metri patrati.

Centrul comercial are in prezent un grad de ocupare de 88% si inregistreaza un trafic anual de 3,8 milioane de vizitatori.

 

Hello Shopping Park se intinde pe o suprafata de 105.000 mp, parcul ocupand 45.000 mp suprafata inchiriabila si avand 1.400 locuri de parcare, din care hypermarketul Auchan are o suprafata de 13.000 de metri patrati.

 

Park-ul de retail a fost inaugurat in 2008, in urma unei investitii de 60 de miliaone de euro. Printre magazinele ancora deschise se numara Auchan, BauMax, Proges, Alvila, Altex sau C&A.

 

Hello Shopping Park este administrat de Resolute Lar Romania, companie care asigura un management specializat de bunuri imobiliare detinute de institutii financiare si expuneri de credit imobiliar in Romania.

 

Resolute Lar este activ in Romania de peste 6 ani, dezvoltand si operand o gama larga de proprietati, avand o vasta experienta in gestionarea garantiilor imobiliare atasate creditelor, atat in Romania cat si pe plan international. (Sursa: wall-street.ro)