Valorea medie a unei tranzacţii în cadrul proiectului amplasat lângă parcul Tineretului a fost de 85.000 euro. Cele mai căutate unităţi au fost cele cu trei şi patru camere. Cea mai mare tranzacţie a fost încheiată la un preţ de 155.000 euro, cu TVA inclus, iar cea mai mică la 59.000 euro.

 

 

Dezvoltatorul spune că media vânzărilor lunare a înregistrat o creştere puternică în a doua parte a anului 2015, în principal, datorită parteneriatului strategic cu echipe de arhitecţi şi designeri români care au propus concepte diferite de amenajare.

 

„Clienţii actuali provin majoritar din domenii tehnice, în special IT, şi sunt foarte atenţi la modul în care investesc sumele de care dispun”, a declarat Silviu Grigorescu, country manager Hanner România.

 

În prima parte a anului trecut, Hanner a finalizat vânzarea primului bloc cu 69 de apartamente din proiect. În prezent cea de a doua clădire se află aproape de stadiul de recepţie.

 

Dezvoltatorul lucrează în paralel la cele trei clădiri noi ale proiectului. Data finală de livrarea a întregului complex rezidenţial ar putea fi avansată cu un an dacă ritmul vânzărilor se va menţine la acelaşi nivel, respectiv 2017. The Park va totaliza 430 de apartamente a căror dezvoltare necesită investiţii de circa 40 mil. euro. (sursa: capital.ro)