”Imi face placere sa le urez bun venit noilor nostri chiriasi, BTDConstruct & Ambient si Progetto Lusso, in comunitatea H Victoriei 109. Totodata, ma bucur sa vad ca, in ciuda vocilor mai putin optimiste, piata de spatii de birouri s-a dovedit rezilienta si cererea a ramas pregnanta. Cred ca marea majoritate a companiilor ale caror model de afaceri este centrat pe dezvoltare continua si in special companiile care pun bunastarea angajatilor pe primul plan, vor investi intotdeauna intr-un spatiu de birouri modern, care sa le ofere toate facilitatile necesare unei cresteri armonioase pe termen lung.”, declara Yitzhak Hagag, Cofondator si actionar Hagag Development Europe.

H Victoriei 109 este unul dintre cele mai proeminente proiecte de birouri livrate in ultimul deceniu in zonele centrale si ultra-centrale ale Bucurestiului si singurul localizat pe Calea Victoriei. Desfasurat pe 8 nivele si cu o suprafata inchiriabila totala cu peste 6.000 de metri patrati, proiectul este certificat BREEAM In-Use cu standardul Excellent si dispune de facilitati similare celor specifice cladirilor de birouri de clasa A, oferind astfel o experienta de lucru exceptionala. Totodata, amplasamentul central asigura accesul facil atat cu masina personala sau transportul public, precum si cu mijloace de transport alternative, cum sunt bicicleta sau trotineta, din ce in ce mai apreciate in ultimii ani.

”BTDConstruct & Ambient implineste anul acesta 9 ani de activitate in sectorul de constructii din Romania. In tot acest timp am crescut alaturi de angajatii si partenerii nostri, ne-am consolidat portofoliul de clienti, precum si pe cel de servicii si am livrat proiecte extraordinare. Dinamismul pietei si evolutia pozitiva a companiei ne-au motivat sa recrutam an de an noi colegi, aceste demersuri generand, implicit, si nevoia unui spatiu de lucru mai amplu. Asadar, relocarea BTDConstruct & Ambient si Progetto Lusso (parte din Grupul de Companii BTD), intr-un spatiu mai generos si mai modern, a venit ca un pas firesc pentru noi in aceste momente. Apreciem foarte mult abordarea si demersurile Hagag Development Europe pentru revitalizarea tesutului urban al orasului, astfel ca decizia de a alege H Victoriei 109 a fost, si aceasta, la fel de naturala”, spune Cornel Dogaru, CEO BTDConstruct & Ambient.

Hagag Development Europe este un investitor și dezvoltator imobiliar specializat în proiecte din domeniul rezidențial, comercial și hotelier din România, listat la Bursa de Valori din Tel Aviv. Compania este implicată în dezvoltarea și renovarea unor clădiri situate în zonele premium ale Bucureștiului, în special pe nișa reînnoirii urbane prin reconversia clădirilor vechi, istorice. Un alt proiect de birouri aflat în dezvoltarea Hagag, care presupune tot o reconversie este H Tudor Arghezi. Amplasat aproape de Piața Universității, clădirea de birouri va avea o suprafață de aproape 7.000 mp, din care peste 4.500 mp închiriabili, iar livrarea este estimată pentru acest an.