GTC a cumpărat terenul de la fondul de investiții Bluehouse Capital, o parte din cele 6 hectare pe care le deține fondul de investiții în Bd. Expozitiei din București.

GTC a plătit 10,5 milioane de euro pentru parcelă, unde va dezvolta trei clădiri de birouri cu o suprafață închiriabilă de 46.000 mp și 920 de locuri de parcare. Investiția totală în teren și proiect, denumită City Rose Garden, se ridică la 89 milioane EUR.

Proiectul City Rose Garden va fi livrat între 2019 și 2020 și se află în faza de planificare, alături de alte șapte proiecte imobiliare pe care dezvoltatorul le desfășoară în Ungaria, Serbia, Croația, Bulgaria și Polonia. Acesta intenționează să investească 540 de milioane de euro.

GTC estimează venituri operaționale nete de 9 milioane EUR și un randament de 10% din noul proiect de la București.

GTC a dezvoltat două dintre cele mai cunoscute clădiri de birouri din București, America House și Europe House din Piața Victoriei.
 Pe piața locală, GTC deține patru clădiri de birouri. Cea mai recentă achiziție a fost făcută recent, compania cumparand cu 9 milioane de euro clădirea Cascade Office. Anul trecut, compania a achiziționat, de asemenea, clădirile Premium Plaza și Premium Point pentru 32 de milioane de euro. Din portofoliul GTC din România face parte și din proiectul City Gate din Piața Presei.

La sfârșitul anului 2015, GTC a cumpărat partea Bluehouse Capital a proiectului City Gate pentru 18 milioane de euro și a devenit singurul proprietar al clădirilor. 
Portofoliul său local este evaluat la 180 de milioane de euro și are o rată de ocupare de 90%. (sursa: economica.net)