Aceasta este cea de-a treia clădire de birouri dezvoltată sub brandul United Business Center (UBC).

Proiectul prevede construirea a șapte clădiri de birouri. Clădirea UBC 3 va avea aproximativ 18.000 mp, 14 etaje și va fi certificată LEED. Aceasta va utiliza mai puțină apă și energie și va reduce emisiile de gaze cu efect de seră.

„Clădirea UBC 3 va avea aproximativ 18.000 de metri pătraţi, 14 etaje şi va fi certificată LEED, urmând să beneficieze de implementarea unor politici sustenabile de operare, cu scopul de a creşte eficienţa costurilor la utilităţi şi confortul chiriaşilor. Pe baza experienţei dezvoltării celorlalte două imobile office din Openville, termenul estimat de livrare pe piaţă pentru UBC 3 este de aproximativ 12 luni”, transmite Iulius Mall Timişoara.

În paralel, dezvoltatorul continuă să lucreze la UBC 1, clădirea de 13.000 de metri pătrați, care va fi livrată în această vară. În curând va începe lucrul la două clădiri noi de birouri.

În ianuarie, grupul Iulius a inaugurat prima clădire de birouri din complex, de 18.000 mp, închiriată integral de companii din domeniul IT și dedin industria de automobile. (sursa: zf.ro)