Din suprafața totală de 1.317 mp, cât au în total spațiile din centrele de birouri instant Flash Office, mai sunt disponibile patru spații individuale cu suprafețe între 12 mp și 16 mp.

 

„Intenționăm să extindem spațiul centrelor de birouri instant, în prima parte a lui 2016, ca urmare a cererii mari înregistrate în ultimele trei luni. Cei mai mulți chiriaşi din zona de HUB provin din domeniul IT&C şi al serviciilor, în timp ce chiriaşii spațiilor individuale instant, la cheie, sunt de regulă companii de consultanță ”, declară Ilinca Dumitru, Sales Manager al Flash Office Solutions.

 

Ce mai este disponibil:

•             2 camere cu până la 3 posturi de lucru

•             2 camere cu până la 2 posturi de lucru

 

Flash Office Solutions funcționează în două clădiri de birouri, Armand Călinescu 26 şi Maria Rosetti Tower, amândouă cu spații de birouri instant de clasă superioară, situate în zona ultracentrală din Bucureşti.

 

Centru instant Flash din clădirea Armand Călinescu 26 este ocupat 100%, în acest moment mai fiind disponibile doar cele patru spații individuale din clădirea Maria Rosetti Tower.

 

Centrele Flash Office Solutions beneficiază de toate serviciile și facilitățile incluse, spațiile – camerele individuale fiind mobilate și dotate cu facilități IT.

 

Mai multe detalii despre serviciile și gratuitățile oferite, celor care închiriază un spațiu instant individual, la cheie, într-un centru Flash și o prezentare a lor, inclusiv cu imagini găsiți aici.

 

 

De asemenea, membri centrelor beneficiază de reduceri permanente la 25 de parteneri, de la restaurante, săli de sport și îmbrăcăminte business, până la furnizori de echipamente IT, traduceri profesionale și servicii de avocatură.  Lista lor completă o găsiți aici.

 

Flash Office Solutions este un centru de ultimă generație de instant&serviced offices, care asigură clienților la costuri fixe spații de birouri complet echipate şi mobilate, pentru perioade foarte flexibile, cu toate serviciile necesare funcționării la cel mai înalt standard profesional. Compania Flash Office Solutions a fost înființată în 2013, iar prima locație operațională cu spații de instant&offices este disponibilă în clădirea Armand Călinescu 26. A doua locație, în Maria Rosetti Tower este operațională începând cu 1 noiembrie 2014.

Flash Office se adresează atât celor care au nevoie de o adresă pentru un start-up sau o filială locală, cât şi companiilor care au nevoie de un birou la cheie, într-o clădire reprezentativă, cu  un spațiu de lucru modern şi suport IT&C asigurat, wi-fi, recepționeră, acces la o sală de conferințe echipată, dar fără grija cheltuielilor de mentenanță şi serviciilor aferente. Flash Office Sollutions pune la dispoziția clienților săi servicii de INSTANT&SERVICED OFFICES (birouri la comandă), care, pe lângă toate acestea mai asigură şi acces la bucătărie, suport administrativ şi servicii de curățenie şi parcare subterană.  (sursa: Flash Office Solutions)